Aspin Ovard


 Aspyn Ovard Hodebilde YouTube-stjerne #1425 Mest populær
Fødselsdag
april apr femten , nitten nittiseks
Fødested
Utah
Alder
26 år gammel
Fødselstegn
Væren
Fødselsdag
april apr femten , nitten nittiseks ( alder 26 )
Fødested
Utah

Om

Skaper av videoinnhold som er en skjønnhets- og moteguru kjent for sin selvtitulerte YouTube-kanal, som har fått over 3,3 millioner abonnenter. Hun driver også en sekundær kanal kalt Aspyn + Parker med hennes mann Parker Ferris .

Før berømmelse

Hun var en heiagjeng og liker å reise. Hun har dokumentert sine reiser til New York City, Chicago og Los Angeles på YouTube.

Trivia

Hun lager blant annet skjønnhetsopplæringer, gjør-det-selv-videoer og 'Ukens antrekk'-videoer på sin selvtitulerte YouTube-kanal.Familie liv

I oktober 2015 giftet hun seg med en annen YouTuber Parker Ferris . De fikk en datter som het Cove i august 2019. Deres andre datter, Lola, ble født i september 2021. Hennes yngre søster Avrey Elle ble også en webvideostjerne og hun har to brødre som heter Tav og Trey . Moren hennes Sascha var frisør i over 20 år.

Assosiert med

Hun snakker ofte om Shaytards kanal, opprettet av Shay Carl . Hun samarbeidet med skjønnhetsguruer Lauren Elizabeth og BeyondBeautyStar på videoen 'BEAUTY GURUS TELL SECRETS IN BED! | Aspyn Ovard' i mars 2014.