Dårlig kanin


 Bad Bunny Profilbilde Alder: 25 Alder: 25 Alder: 24 Rapper #284 Mest populær
Fødselsdag
mars mars 10 , 1994
Fødested
San Juan , PR
Alder
28 år gammel
Fødselstegn
Fiskene
Fødselsdag
mars mars 10 , 1994 ( alder 28 )
Fødested
San Juan , PR

Om

Spanskspråklig trap- og reggeaton-sensasjon som ble berømt med sin hitsingel 'Soy Peor'. Han er også kjent for å samarbeide om hitene ' Jeg liker det ' med J Balvin og Cardi B , ' MIN ' med Drake og ' Større ' med Becky G .

Før berømmelse

Han pakket dagligvarer på et supermarked i løpet av sine yngre år. Han dukket opp som artist i 2016 og ble signert med DJ Luians Hear This Music til slutten av 2018. Han begynte å studere audiovisuell kommunikasjon ved Universidad de Puerto Rico i Arecibo, men han droppet ut.

Trivia

Han fikk artistnavnet sitt etter å ha lagt ut et barndomsbilde i en kanindrakt der han så misfornøyd ut og tilhengerne hans begynte å kalle ham 'Conejo Malo'. Han vant Latin Grammy for beste urbane musikkalbum for X 100PRE i 2019. I 2020 ble han rollebesetning i den tredje sesongen av Narcos: Mexico og i filmen American Sole.Familie liv

Hans virkelige navn er Benito Antonio Martínez Ocasio. Han er oppvokst i Vega Baja, San Juan sammen med to yngre brødre, Bernie og Byssael . Han innledet et forhold til Gabriela Berlingeri i 2017. Han var tidligere i et fem år langt forhold med Carliz de la Cruz.

Assosiert med

Han ble omtalt på 2018-remiksen av ' Beauty Tea ' ved siden av Darell , Casper , Nicky Jam , nio garcia og ozuna . Han var en av de overraskende musikalske gjestene på Super Bowl LIV pauseshow ledet av Shakira og Jennifer Lopez .